Va rugam sa cititi acesti Termeni de Folosinta (“Termeni”, “Termeni de Folosinta”) cu atentie inainte de a folosi websiteul https://dezcar.ro/ operat de Dezauto Adrian si Fiii SRL.

Accesul dumneavoastra si folosirea acestui serviciu este conditionat de acceptarea si complianta cu acesti Termeni. Acesti termeni se aplica tuturor vizitatorilor, utilizatorilor si altora care acceseaza sau folosesc Serviciul.

Accesand sau folosind Serviciul sunteti de acord sa fiti legati de acesti Termeni. Daca nu sunteti de acord cu vreo parte ai acestor termeni, nu puteti accesa Serviciul.

Linkuri catre alte websiteuri

Serviciul nostru ar putea contine linkuri catre site-uri sau servicii terte care nu sunt detinute sau controlate de Dez Car.

Dez Car nu are control asupra, si nici nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile websiteurilor sau serviciilor tertilor. Pe mai departe, sunteti constient si sunteti de acord ca Dez Car sa nu fie responsabil, direct sau indirect, pentru vreun prejudiciu sau pierdere cauzate de catre sau prin conexiune cu folosirea unor astfel de: continut, bunuri sau servicii disponibile prin aceste websiteuri sau servicii.

Va recomandam sa cititi termenii si conditiile si politicile de confidentialitate ale oricaror siteuri sau servicii terte pe care le vizitati.

Suspendare

Va putem suspenda accesul catre Serviciul nostru imediat, fara nicio notificare prealabila sau vina, pentru orice motiv, fara limita, daca incalcati Termenii.

Toate dispozitiile ale Termenilor care prin natura lor trebuie sa nu fie suspendate o sa faca acest lucru, incluzand, fara a limita, dispozitiile de proprietate, exonerarile de garantie, indemnizatiile si limitari are raspunderii.

Disclaimer

Folosirea Serviciului este pe proprie raspundere. Serviciul este furnizat pe temeiul “PRECUM ESTE” si “PRECUM ESTE DISPONIBIL. Serviciul este furnizat fara nicio garantie de vreun fel, expresa sau implicita, incluzand, dar nefiind limitat la, garantii de vanzare, potrivire la vreun scop particular, neincalcare sau curs al performantei.

Legea Guvernanta

Acesti Termeni vor fi guvernati si interpretati in concordanta cu legile din Romania fara a privi la conflictul cu dispozitiile legii.

Esecul nostru de a forta orice drept sau dispozitie ai acestor termeni nu va fi considerat ca o renuntare la aceste drepturi. Daca vreo dispozitie a acestor termeni va fi invalida sau imposibil de aplicat de catre orice instanta, dispozitiile care raman din acesti Termeni vor ramane in vigoare. Acesti Termeni constituie toata intelegerea noastra care tine de Serviciul nostru, si inlocuiesc orice intelegeri anterioare pe care le-am putea avea intre noi in aceea ce priveste Serviciul.

Schimbari

Ne rezervam dreptul, la discretie, sa modificam sau sa inlocuim acesti Termeni oricand. Daca vreo revizie este materiala, vom incerca sa va furnizam o notificare cu cel putin 15 zile inainte ca noii termeni sa intre in vigoare. Ceea ce constituie o schimbare materiala va ramane la discretia noastra.

Continuand sa accesati sau folositi Serviciul nostru dupa ce aceste modificari intra in vigoare, sunteti de acord cu acesti termeni schimbati. Daca nu sunteti de acord cu noii termeni, va rugam sa nu mai folositi Serviciul.

Contactati-ne

Daca aveti vreo intrebare legata de acesti Termeni, va rugam sa ne contactati.

0761757840